Nanie ♥ To Write
Welcome, welcome. Tekan sini untuk Follow atau tekan sini balik Dashboard.
Artis Berkasih Sayang Di Facebook
Monday, August 22, 2011 @ 10:23 PM | 0 Comment [s]

Hai semua. Hari ni saya terpanggil lak nak buat entri pasal artis yang semakin lama semakin berani meluahkan isi hati masing-masing. siapa lagi kalau bukan Abby Abadi dan Zul Ariffin. Hadui, kontrovesi tol la korang ni. Dulu kes cerai Abby dengan Norman. Sekarang nak cari publisiti murahan pulak. Adoi, pening pale mak.


Kalau korang tak percaya, boleh tengok sendiri la. kat sini (Zul Ariffin) dan kat sini (Abby Abadi). Naik bulu roma i tawu. Adoi, korang ni. Kawin la cepat-cepat yep. Norman dengan Memey pun dah nak kahwin lepas raya ni. Hope korang pun ikot jejak langkah diorang.

Lagipun semua orang dah restu. Ape lagi Zul, pi la pinang si Abby tu yep.


Older Post | Newer Post
♥ Profile ♥


Assalamualaikum semua. Saya Nanie. Blog aku ni takde kena mengena dengan sesiapa pun. Cuma pendapat aku dan cerita harian aku.
Tulis link korunk kat Tagboard

Entry Profile Mr. H My Love



♥ Tagboard ♥

♥ Aku ♥
Daisypath Anniversary tickers