Nanie ♥ To Write
Welcome, welcome. Tekan sini untuk Follow atau tekan sini balik Dashboard.
Gempar Nanu Pelihara Anjing
Tuesday, August 23, 2011 @ 12:21 AM | 0 Comment [s]

Salam dan selamat petang..

Sebelum kita dikejutkan dengan Sharifah Sofea yang bergambar mesra dengan anjing. Kini sekali lagi kita dikejutkan dengan seorang lagi artis yang dahulanya sangat popular dengan cerita Pontianak Harum Sundal Malam. Siapa lagi kalau bukan Nanu Baharudin. Lepas satu, satu lagi timbul. Kenapa la Kak Nanu nak buat gitu ?



Aku ni pun bukan baik sangat. Tapi isu ni dah didebat dengan hebatnya. So lebih baik kita tanya ustaz-ustaz yang lebih berpengetahuan. Aku buat entri ni pun, bukan nak jatuhkan Nanu Baharudin. Cuma nak munasabah diri saja. Semoga Kita sama-sama munasabah diri.

Thnkx sebab sudi baca.


Older Post | Newer Post
♥ Profile ♥


Assalamualaikum semua. Saya Nanie. Blog aku ni takde kena mengena dengan sesiapa pun. Cuma pendapat aku dan cerita harian aku.
Tulis link korunk kat Tagboard

Entry Profile Mr. H My Love



♥ Tagboard ♥

♥ Aku ♥
Daisypath Anniversary tickers