Nanie ♥ To Write
Welcome, welcome. Tekan sini untuk Follow atau tekan sini balik Dashboard.
Raya Pertama Yang Kurang Feeling Nya
Tuesday, August 30, 2011 @ 11:12 AM | 2 Comment [s]

Hari Raya pertama sepatutnya membahagiakan. Memang membahagiakan cuma sampai ke petang jela. Lepas tu, semuanya kembali suram. Keadaan ayah tiba-tiba menjadi sebaliknya apabila di bawa ke Putra Specialist Hospital. Semua ni berpunca dari pihak hospital yang kurang cekap.


Tengok keadaan branula (alat yang digunakan untuk memasukkan ubat dan air) ?? Sangat kotor kan ?? Dengan berdarah semua. Mana la ayah tak kena jangkitan sampai demam panas mencecah 38.6'c. Semua nya sebab hospital tak guna 2

Masuk je wad, lagi la terpinga-pinga. Tiba-tiba dapat wad mewah lak. Memang mewah betol. TV plasma, single bed dan macam-macam kemudahan len. Adoi. Entah la. Aku cuma harapkan ayah sembuh je.



Hope ayah cepat sembuh. Sedih bila tengok ayah terlantar dengan tidak bermaya. Amin....

Cepat sembuh ye ayah.. Love u...


Older Post | Newer Post
♥ Profile ♥


Assalamualaikum semua. Saya Nanie. Blog aku ni takde kena mengena dengan sesiapa pun. Cuma pendapat aku dan cerita harian aku.
Tulis link korunk kat Tagboard

Entry Profile Mr. H My Love



♥ Tagboard ♥

♥ Aku ♥
Daisypath Anniversary tickers