Nanie ♥ To Write
Welcome, welcome. Tekan sini untuk Follow atau tekan sini balik Dashboard.
The Worst Part Is Over
Saturday, August 27, 2011 @ 9:25 AM | 0 Comment [s]

3 hari dah berlalu. Alhamdullilah keadaan ayah semakin sihat dan pulih. Saban hari kami sekeluarga mendoakan kesihatannya pulih. Dan ALAH S.W.T telah mengabulkan doa kami.

Selepas 3 hari di ICU, ayah akhirnya di pindahkan ke wad biasa. Ayah nampak lebih sihat dan bertenaga. Ramai juga yang menjenguk ayah di hospital selama beberapa hari ini. Popular juga ayah kan ?? Buat lawak pulak. Telefon ayah juga tak berhenti-henti berbunyi.

Tapi akhirnya, the worst part is ove. Aku bersyukur sangat-sangat keadaan ayah semakin pulih. Dan akhirnya, kami beraya juga di Batu Pahat ni. Hihihi. Itu yang ditunggu-tunggu. Almaklum la, cerita korea tak abis lagi. Memang tak bleh lepas.

Ini ada beberapa gambar yang aku sempat 'curik' amil dari bilik ICU. Hmm...


Habis ayah makan diet kt ICU. Berselera betol. Lapar pulak aku yang tengah puasa ni.


Nama ayah atas sekali. Nampak sangat ayah popular kan ? Hihihi...


Menu di wad ICU. Macam menu orang Korea lak. Banyak norh lauk nya.

Well, layanan kat Putra Specialist Hospital pun best. wktu melawat bukan men lama lak tu. Memang masyuk la. K, tungga lagi perkembangan terkini. Babai.

Thanks sb sudi bace. Peace no war.


Older Post | Newer Post
♥ Profile ♥


Assalamualaikum semua. Saya Nanie. Blog aku ni takde kena mengena dengan sesiapa pun. Cuma pendapat aku dan cerita harian aku.
Tulis link korunk kat Tagboard

Entry Profile Mr. H My Love



♥ Tagboard ♥

♥ Aku ♥
Daisypath Anniversary tickers