Nanie ♥ To Write
Welcome, welcome. Tekan sini untuk Follow atau tekan sini balik Dashboard.
Beautiful Day, Glooming Day
Thursday, December 15, 2011 @ 5:15 AM | 0 Comment [s]

Mula la nak merepek ni... Hahaha... Biasalah, ada masanya kita ada hari yang baik, ada juga hari yang tak best. So, macam mana caranya kita nak atasi masalah ni ? Hmm.. Kalau tanya saya, saya suka karoake untuk lepaskan tensen. Lagi, marah orang.. Hahahha... Lagi, luah masalah kat Abd Halim. Memang lega terus pastu. Hahaha.. Dialah penyelamat saya. Kalau kamoo baca ni, saya nak ucapkan banyak-banyak terima kasih sebab selalu dengar masalah saya, dengar saya merepek, dengar saya marah-marah. Huhu.. Awak jer yang boleh tahan perangai saya yang macam apa ntah ni.

Lagi, saya suka lepas tensen saya dengan buat keje, buat keje dan buat keje. Sampai lupa dunia. Hahaha.. Pastu bila sakit, sapa yang susah ? Mereka dan keluarga mereka. Termasuklah Abd Halim. Dia pulak yang risau dengan saya. Sory buat kamoo risau.

Dahlah, merepek je keje saya ni. Chiow dulu. Love u Abd Halim.


For you Abd Halim, For being with me when i'm gloom and when i'm HAPPY !! LOVE YOU !!


Older Post | Newer Post
♥ Profile ♥


Assalamualaikum semua. Saya Nanie. Blog aku ni takde kena mengena dengan sesiapa pun. Cuma pendapat aku dan cerita harian aku.
Tulis link korunk kat Tagboard

Entry Profile Mr. H My Love



♥ Tagboard ♥

♥ Aku ♥
Daisypath Anniversary tickers