Nanie ♥ To Write
Welcome, welcome. Tekan sini untuk Follow atau tekan sini balik Dashboard.
Gelagat Customer
Saturday, December 10, 2011 @ 9:35 PM | 0 Comment [s]

Hmm... Sekali kena complain da. Siot punye customer. Memang nak kena seligi dengan aku. Ade ke dia complain kat bos aku yang dia tak dapat wrapping paper. Agak-agak la bai. Ko dahla minta banyak. ingat company ni ko punye ? Adoi. Camni la kejadian yang menimpa aku sejak aku berpindah dari cashier ke customer service. Macam-macam customer kot yang aku jmpe. Hadoi.

Hmm. Tq gak at someone sebab lent me some money sebab terlupa bawak. HUHUHUHU.. Malu la ete..

Pape pun SAYA TETAP SAYANG KAMOO !!



Older Post | Newer Post
♥ Profile ♥


Assalamualaikum semua. Saya Nanie. Blog aku ni takde kena mengena dengan sesiapa pun. Cuma pendapat aku dan cerita harian aku.
Tulis link korunk kat Tagboard

Entry Profile Mr. H My Love



♥ Tagboard ♥

♥ Aku ♥
Daisypath Anniversary tickers