Nanie ♥ To Write
Welcome, welcome. Tekan sini untuk Follow atau tekan sini balik Dashboard.
Setahun Sudah Ku Berblogging
Tuesday, December 13, 2011 @ 9:52 PM | 0 Comment [s]


Selama setahun yang lalu, banyak yang aku tempuhi dalam berblogging ni. Macam-macam kesusahan untuk mendapatkan idea untuk menulis. Huhu. Pasni nak buat segmen menulis cerpen lak la. Sejak dah duk at CS ni, macam meluap-luap lak idea nak tulis. Fuh, gila la.

K, pape pn. Aku berbangga dah setahun aku berblogging. LOVE MY BLOG and MY ABD HALIM !!

P/S : Kaki still sakit. Tapi sebab keje, hidup harus diteruskan.. Huhuhu


Older Post | Newer Post
♥ Profile ♥


Assalamualaikum semua. Saya Nanie. Blog aku ni takde kena mengena dengan sesiapa pun. Cuma pendapat aku dan cerita harian aku.
Tulis link korunk kat Tagboard

Entry Profile Mr. H My Love



♥ Tagboard ♥

♥ Aku ♥
Daisypath Anniversary tickers