Nanie ♥ To Write
Welcome, welcome. Tekan sini untuk Follow atau tekan sini balik Dashboard.
Aaron Aziz Sangkal Segala Fitnah
Wednesday, January 4, 2012 @ 12:47 AM | 0 Comment [s]



Abg Aaron baru-baru ni ke Paris untuk menjalani pengambaran Prince Of The City. Dan beliau tentu saja ditemani isterinya merangkap pengurus iaitu Diyana Halik. Untunglah Kak Diyana dapat marry dengan Abg Aaron. Dahlah tegap, pakej pun lengkap.

So, Abg Aaron kan asyik kena gosipkan je kononnya dia curang la, main kayu 3-4-5 la. haha. Nah, ini buktinya yang diorang masih lagi bersama dan saling mencintai antara satu sama lain.



Jangan jeles ye [ padahal sendiri yang jeles. haha ]

K, bai..


Older Post | Newer Post
♥ Profile ♥


Assalamualaikum semua. Saya Nanie. Blog aku ni takde kena mengena dengan sesiapa pun. Cuma pendapat aku dan cerita harian aku.
Tulis link korunk kat Tagboard

Entry Profile Mr. H My Love



♥ Tagboard ♥

♥ Aku ♥
Daisypath Anniversary tickers