Nanie ♥ To Write
Welcome, welcome. Tekan sini untuk Follow atau tekan sini balik Dashboard.
#Wordless Wednesday
Tuesday, January 31, 2012 @ 8:13 PM | 0 Comment [s]

Ok. Hari Rabu menjelma. Semalam aku dah ceritakan yang aku tukar cuti hari ke hari Ahad. So, sekarang ni aku tengah kerja.

Tapi masalah lak timbul. Sejak dari semalam kepala aku berat dan batuk-batuk. Molek lah tu. Mr. Heart dahlah nak datang sini. Aku pulak tak sihat. TIDAK !! Kena ambil langkah penjagaan kecemasan ni. Haha. Aku pun tak bagitahu dia pun. Saja taknak dia risau. Risau ke ??

Then ada pulak Hamba Allah ni tak tegur aku. Asal ek ? Aku pun tak tahu. Malas nak pikir. Sepatutya aku semuka, tanya dia. Tapi malas lak nak buat gitu. Sebab malas lah nak naikkan darah orang ni. Dia memang macam tu kot. Nanti dia tegur la aku kot. Tak pun tak. Hmm, serius malas nak pikir. Baik aku pikir pasal macam mana nak elokkan kesihatan aku ni.

Camne ek ? Makan ubat la kan ? Hmm. Paling TAK SUKA makan UBAT ! Pahit sangat. Lagi-lagi ubat batuk. Memang paling TAK SUKA. Tapi nak baik. So, kena jugak telan. Ok. Fighting Nanie !

Gud luck to Mr. Heart gak sebab hari ni dia final exam. Semoga semuanya berjalan dengan lancar. Amin.

FLU + COUGH = BAD CONDITION



Older Post | Newer Post
♥ Profile ♥


Assalamualaikum semua. Saya Nanie. Blog aku ni takde kena mengena dengan sesiapa pun. Cuma pendapat aku dan cerita harian aku.
Tulis link korunk kat Tagboard

Entry Profile Mr. H My Love



♥ Tagboard ♥

♥ Aku ♥
Daisypath Anniversary tickers