Nanie ♥ To Write
Welcome, welcome. Tekan sini untuk Follow atau tekan sini balik Dashboard.
Blue Ivy Yang Super Cute !
Saturday, February 11, 2012 @ 7:21 PM | 0 Comment [s]

Mornink peeps. Pagi yang indah kan ? Tapi aku masih lagi marah. Pendrive aku masih ditahan. Huhu. En Halim pagi-pagi dah call aku. Say sorry about last night. Tipu lah kalau aku cakap yang aku tak marah pasal semalam. Tapi nak buat macam mana. Benda dah jadi. Nak marah pun takde guna.

So, berbalik pada tajuk blog. Bila Beyonce bersalin, aku terus cari gambar anak dia dalam internet. Cari punya cari tak jumpa. Sampai la hari ni. Aku terselak blog FYNA yang super cute and terjumpa gambar Blue Ivy. Memamg SUPER CUTE la. Jom layan picture Blue Ivy ni.






Sweet kan ? Hehe. Nak anak kiut macam ni boleh ? *berangan macam aku ni mat saleh. mesti Mr. Heart gelakkan aku.

Enjoy la tengok picture ni. Aku nak sambung kerja. Nanti ada pula yang aim aku. Siapa lagi kalau bukan betina pompuan tu. Bye.

Miss Abd Halim. Hope he's okay.♥



Older Post | Newer Post
♥ Profile ♥


Assalamualaikum semua. Saya Nanie. Blog aku ni takde kena mengena dengan sesiapa pun. Cuma pendapat aku dan cerita harian aku.
Tulis link korunk kat Tagboard

Entry Profile Mr. H My Love



♥ Tagboard ♥

♥ Aku ♥
Daisypath Anniversary tickers