Nanie ♥ To Write
Welcome, welcome. Tekan sini untuk Follow atau tekan sini balik Dashboard.
BEN ASHAARI TANYA AKU, KALAULAH AKU DAPAT ULTRABOOK TU
Friday, March 2, 2012 @ 11:01 PM | 3 Comment [s]

Salam, tengah sibuk merewang kat kaunter, terbaca pula blog abg Ben yang best tu. Apa lagi, terus buat segmen dia. Dia tanya kalau aku dapat ULTRABOOK. Jawapannya....

Confirm-confirm aku suka gila. Lagi-lagi aku memang gila internet. Twitter dengan blog aku akan jadi lagi superb kalau aku dapat ULTRABOOK. Nak usung sana sini pun no hal. Sudahlah internetnya macam F1, nak tengok YouTube pun sonang. Boleh layan kat mana-mana je. Untung la sebab sudahlah ringan, nak restart pun teramatlah laju. Hehe. Suka sangat. Hmm, tapi bila takde CD Drive, macam payah pula nak simpan banyak barang.Yela, aku jenis suka download video, lagu and stuff for blog. Jadi, kelemahannya kat situ la. Yang lain dah okey dah. :-)

So, kalau lah dapat, apa korang rasa ? Jom JOIN !


Older Post | Newer Post
♥ Profile ♥


Assalamualaikum semua. Saya Nanie. Blog aku ni takde kena mengena dengan sesiapa pun. Cuma pendapat aku dan cerita harian aku.
Tulis link korunk kat Tagboard

Entry Profile Mr. H My Love



♥ Tagboard ♥

♥ Aku ♥
Daisypath Anniversary tickers